Referenties
Stedelijk College EindhovenStedelijk College Eindhoven (SCE) maakt vanaf schooljaar 2014-2015 gebruik van de NTB, om alle leerlingen te voorzien van roosterwijzigingen en belangrijke mededelingen. Zij hebben voor de NTB gekozen, mede vanwege de bewezen levensduur en de wijze waarop b.v. roostermanagers op eenvoudige wijze content aan kunnen passen. Door de technische inrichting van ADL, is enkel een roosterwijziging (afkomstig uit roosterwijzigingssoftware 'Zermelo') in de juiste map slepen, voldoende om wijzigingen voor de hele dag door te voeren. Deze informatie wordt automatisch op de juiste schermen en ingevoerde tijdsbestek, binnen het schoolgebouw vertoont.

Binnen de narrowcastconfiguratie maakt SCE gebruik van een virtueel Content Management Systeem, geïnstalleerd op de eigen cloud-omgeving. Hierdoor was geen extra ruimte in de patchkast nodig en draait het VM-CMS op de beveiligde server van SCE. Door het inrichten van een eigen NTB VPN draait de narrowcasting volledig los van het docenten/leerlingen netwerk.

Tevens is als les/toepassing een lokaal met drie schermen, naast elkaar gemonteerd, ingericht. Deze schermen kunnen gebruikt worden als een 48:9 video-wall of ieder scherm onafhankelijk. Doormiddel van deze opstelling wil het SCE de leerlingen meer inzicht geven in de toepassing van narrowcasting.
Zie ook:
 

  
BPG - Narrowcasting  Perry - Narrowcasting  Provinciehuis - Narrowcasting  Tilburg - Narrowcasting  Bouwcenter - Narrowcasting
Terug